Tienda de muebles de cocina y baño en Castelldefels

Botiga de mobles de cuina a Castelldefels

Si estàs buscant una botiga que t’ofereixi mobles de cuina de qualitat, vine a P&D Projectes i Decoració. T’esperem a Castelldefels

Botiga de mobles de cuina a Castelldefels
Botiga de mobles de cuina

Cada vegada són més les persones que defineixen la cuina com el cor de la casa, l’espai on a part de cuinar, passem gran part del nostre temps i compartim conversacions i experiències entre els diferents membres de la família. A la nostra botiga de mobles de cuina a Castelldefels intentem donar forma a cuines que s’adeqüin per complet a les teves necessitats (és important que la cuina s’adapti a tu i no al revés), dotant-les d’elements confortables i pràctics, a l’última moda. A P&D Projectes i Decoració volem que la teva cuina sigui una cosa més que aquesta estada de la teva llar on cuines o fins i tot menges cada dia. Volem que es converteixi en un espai de sensacions, experiències i que et sentís orgullós de lluir sempre que algú vingui a visitar la teva llar.

La nostra botiga té mobles de cuina i bany amb dissenys sorprenents i exclusius. Vine a conèixer-nos.

A més, a la nostra botiga de mobles de cuina a Castelldefels no centrem els nostres esforços només en la construcció de la cuina ideal, sinó que també fem que les teves cambres de bany tinguin personalitat pròpia i s’adaptin per complet a les teves necessitats. Si ets un amant dels banys llargs relaxants et recomanem que instal·lis una gran banyera que centri tot l’espai, mentre que si només desitges donar-te una dutxa ràpida o tens problemes de mobilitat el millor serà que instal·lis un plat de dutxa completament pla. A la nostra botiga disposem dels elements constructius i decoratius que necessites per fer del bany un espai amb personalitat pròpia. La cambra de bany no té perquè ser una estada asèptica, freda i sense identitat pròpia, vine a veure’ns fins a la nostra botiga de mobles de cuina a Castelldefels i et demostrarem del que som capaços de fer.

A més, si estàs pensant a refer per complet la teva cambra de bany i cuina i canviar estructures, sòls, finestres i tot l’alicatat, nosaltres també podem encarregar-nos d’això, ja que també ens dediquem a la realització de projectes d’obra i reforma, incloent-hi el desenvolupament dels treballs. Això vol dir que nosaltres t’oferim cuines i banys completament integrals, tu tan sols has de demanar-nos el que necessites o vulguis i nosaltres ho farem al peu de la lletra. A més, si necessites assessorament personalitzat per localitzar un article concret o per ajudar-te a triar els colors i acabats dels mobles, vine a veure’ns i tindrem una llarga entrevista personal. A P&D Projectes i Decoració estem al teu costat per a tot el que necessitis. Garantit.

SOM ESPECIALISTES EN:
Mobles de cuina
Mobles de bany
Projectes integrals
Reforma d’espais

Vine a veure’ns i demana’ns assessorament personalitzat

P&D PROJECTES I DECORACIÓ

  Avinguda de la Constitució, 207,
Castelldefels, 08860, (Barcelona)

  93 636 17 00