Tienda de muebles de cocina y baño en Castelldefels

Com triar el taulell de la cuina?

Aquí et donem els millors consells perquè triïs el taulell que millor s’adapta a les necessitats de la teva família

Com triar el taulell de la cuina?

Si estàs en ple procés de disseny i elecció de mobles per a la nova cuina i no saps ni per on començar, aquí et donem alguns consells perquè puguis adquirir el taulell que millor s’adapti a les teves idees i millor funcioni amb l’estil que tens pensat. Quins creus que són els tres aspectes fonamentals que has de tenir en compte? Els professionals de P&D Projectes i Decoració pensem que la resistència, el material i l’estil.

RESISTÈNCIA

La resistència que té el taulell és fonamental, tenint en compte que ha de ser la superfície que més s’exposa a cops, caigudes i menjars en general. No és el mateix un taulell fabricat en marbre, que un altre fet amb Silestone, pedra natural, fusta o fins i tot metall. Cada material té les seves pròpies particularitats i aguanten millor els cops o el contacte amb la calor.

ESTIL

Un altre assumpte molt important és l’estil, ja que és recomanable que triïs un taulell que combini a la perfecció amb els mobles que hagis seleccionat. L’ordre lògic sol ser triar primer els mobles i en segon terme el taulell, tenint en compte tots els avantatges i inconvenients amb els quals ets pots trobar. A P&D Projectes i Decoració t’assessorem personalment a la nostra botiga perquè coneguis en profunditat les característiques de cada model.

MANTENIMENT

Una cosa que no t’hem esmentat i també és molt important és el manteniment que ha de necessitar el taulell en qüestió. Si ets una persona que no té temps per estar pendent de netejar al detall el taulell cada dia i estar pendent de no suportar sobre la mateixa determinats elements, el millor és que adquireixis un 'taulell totterreny', fàcil de netejar i utilitzar. Vine a veure’ns fins a la nostra botiga o truca’ns per telèfon i t’explicarem les diferències entre els diferents materials.

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ

P&D PROJECTES I DECORACIÓ

  Avinguda de la Constitució, 207,
Castelldefels, 08860, (Barcelona)

  93 636 17 00