Tienda de muebles de cocina y baño en Castelldefels

Corporatiu

Botiga de mobles de bany a  Castelldefels

Si estàs buscant una botiga que t’ofereixi mobles de bany de qualitat, vine a P&D Projectes i Decoració. T’esperem a Castelldefels

En P&D Projectes i Decoració amueblamos espacios teniendo en cuenta la organización y la ergonomía, porque sabemos que toda cocina que se aprecie debe poder adaptarse a un rigor exigente de trabajo sin las comodidades derivadas de un diseño inapropiado. Por ello, cuanto mejor sean los electrodomésticos[...]

Botiga de mobles de cuina a Castelldefels

Botiga de mobles de cuina a Castelldefels

Cada vegada són més les persones que defineixen la cuina com el cor de la casa, l’espai on a part de cuinar, passem gran part del nostre temps i compartim conversacions i experiències entre els diferents membres de la família. A la nostra botiga de mobles de cuina a Castelldefels intentem donar forma a cuines que s’adeqüin per complet a les teves necessitats (és important que la cuina s’adapti a tu i no al revés), dotant-les d’elements confortables i pràctics, a l’última moda.

A P&D Projectes i Decoració volem que la teva cuina sigui una cosa més que aquesta estada de la teva llar on cuines o fins i tot menges cada dia. Volem que es converteixi en un espai de sensacions, experiències i que et sentís orgullós de lluir sempre que algú vingui a visitar la teva llar.

Reforma de cuines i banys a Castelldefels

Reforma de cuines i banys a Castelldefels

Si desitges modificar de forma completament integral a la teva cuina o cambra de bany i vols donar-li una estructura diferent, aconseguir més llum o evitar els espais morts, vine a veure’ns fins al nostre estudi i deixa a les nostres mans el projecte integral de reforma.

A P&D Projectes i Decoració estem especialitzats en la reforma de cuines i banys a Castelldefels, oferint un servei clau en mà.

P&D PROJECTES I DECORACIÓ

  Avinguda de la Constitució, 207,
Castelldefels, 08860, (Barcelona)

  93 636 17 00